dissabte, 24 de novembre de 2012

UN CONTE DE BOLETS


LA PASSADA SETMANA I AMB MOTIU DE L'EXPOSICIÓ DE BOLETS VAM FER UN ESPAI PER EXPOSAR UNA MOSTRA DELS QUE PODEM TROBAR PEL NOSTRES VOLTANTS.
VAM AFEGIR IMATGES, CANÇONS I UN CONTE QUE VOLEM COMPARTIR AMB VOSALTRES.


dilluns, 12 de novembre de 2012

PERQUÈ ENS AGRADA TANT ANAR A PSICOMOTRICITAT ?

Si hi ha un dia de la setmana que coneixen bé els nens, és el dia en que fan psicomotricitat. Aquell dia arriben especialment contents. El motiu és molt clar: a psico poden deixar-se anar amb llibertat de moviment i en aquestes edats el moviment és el que el surt de manera més natural.
Les sessions que programem solen estar pensades de manera acurada, sobretot pensant en que cada nen/a ha de fer alló que el seu cos i les seves capacitats li permeten des d'aquí, cadascú, quan es veu preparat va superant nous reptes. Tanmanteix a psico es dóna l' oportunitat de treballar temes de relació social que sovint per la dinàmica a l'aula no es donen amb tanta freqüència. El fet de treballar amb mig grup (12 nens/es) facilita aquesta atenció més individualitzada.
Que fem a psico ?
Arribem , fem una rotllana, es recordem les normes de joc, explico com anirà la sessió, despertem el cos cantant una cançó  nomenant les parts més representatives peus,cames,panxa,braços,mans,coll, cap i finalment tot el cos. Ara ja sí, iniciem la sessió...