diumenge, 24 de febrer de 2013

MOMENTS D'APRENENTATGE

QUAN,CÓM, ON O AMB QUÈ APRENEN ELS NENS/ES, SOL SER UNA PREGUNTA QUE LES MESTRES ENS FEM PER PLANTEJAR LES ACTIVITATS EN DIFERENTS MOMENTS QUE ELS NENS VIUEN A L'ESCOLA.
ELS NENS D'AQUESTES EDATS APRENEN DE TOT I DEL TOT. ÉS A DIR APRENEN DEL QUE A ELLS ELS INTERESSA I VOLEN SABER-NE MÉS, EN QUALSEVOL LLOC O MOMENT DEL DIA. ELS MATERIALS QUE ELS MOTIVEN  SOLEN SER AQUELLS QUE NO TENEN UNA FITA DEFINIDA, EL QUE ANOMENEM : ELEMENTS NO ESTRUCTURATS (AQUELLS QUE NO HAN ESTAT FETS PER LA MÀ DE L'HOME) O AQUELLS QUE SÓN NATURALS DE L'ENTORN.
CADA NEN QUAN ARRIBA A CLASSE JA PORTA UNA MOTXILLA PLENA DE VIVÈNCIES I APRENENTATGES. ELS MESTRES , OFERIM ACTIVITATS OBERTES PER ESCOLTAR I OBSERVAR AMB MOLTA CURA TOT ALLÒ QUE SABEN,OFERINT-LOS PROPOSTES MOTIVADORES I AIXÍ DONAR L'OPORTUNITAT DE QUE VAGIN CONFEGINT EL SEU PROPI APRENENTATGE.
US FEM ARRIBAR UNES IMATGES COPSADES DE DUES ACTIVITATS VISCUDES PELS NENS I NENES DEL GRUP DE LES PETXINES AL LLARG D'AQUESTA SETMANA.

dimarts, 19 de febrer de 2013

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL !


A L'ESCOLA HEM PREPARAT I CELEBRAT LA FESTA DE CARNESTOLTES,  HEM PREPARAT LA DISFRESSA, HEM FET TOTA UNA SETMANA CAS A LES CONSIGNES QUE ENS MANAVA EL CARNESTOLTES I COM A FI DE FESTA HEM SORTIT A PASSEJAR TOTA L'ESCOLA DISFRESSATS PELS CARRERS DEL BARRI .


 AQUI US POSEM UN ENLLAÇ A LA CANÇÓ DEL CARNESTOLTES PER SI LA VOLEU BALLAR I CANTAR COM HEM FET AQUEST DIES A L'ESCOLA
                           http://www.goear.com/listen/4bedbde/ara-arriba-en-carnestoltes-infantil

diumenge, 10 de febrer de 2013

EL DIA DE LA PAU


AIXÍ VAM FESTEJAR EL DIA DE LA PAU TOTA L'ESCOLA, AMB LES CLASSES GERMANES VAM PENJAR LES MANS FETES A CASA AMB ELS MISSATGES I LES BONES INTENCIONS.

LLEGIM EL MANIFEST PER LA PAU I   CANTEM LES CANÇONS QUE HEM APRÈS A CLASSE.

LES MARES DE L'AMPA ENS  PREPAREN UN BON ESMORZAR:
PA AMB XOCOLATA !